Welpen

De welpen zijn de jongens van het 3e en het 4e leerjaar. Is het leven een jungle of een speeltuin? In het bos ervaren en leren ze spannende dingen doen: muziek maken, in bomen klimmen, kampen bouwen voor een bosspel...

De activiteiten zijn vooral op zondagvoormiddag van 10u00 tot 12u00.
Met de fiets naar de scouts? Dat kan! Samenkomst om 9u30 op de parking van de Burg (Hamont).

Welpenleiding

Ward Huijers
Wouter Bollen
Michiel Sutens
Berthe Bloemen
Romy Mertens

E-mail: welpen@scoutshamont.be

Maandprogramma

Hallo welpen,

Alvast een gelukkig nieuwjaar allemaal!

Hierbij volgt ook het maandprogramma voor januari en februari. Jammer genoeg vallen er een paar activiteiten weg deze maand. Maar we hebben een paar leuke tongtwisters gevonden, zodat jullie toch iets te doen hebben zondagvoormidddag! ;)

30-12-2018: Voor was was was was was is.

Geen activiteit wegens de feestdagen

6-1-2019:  Knappe slakken snakken naar slappe sla.

Geen activiteit -> de leiding heeft examens

12-1-2019: Ruud rups raspt rap rode ronde radijsjes.

Vredeseilanden -> Voor verdere informatie ,zie brief.

• Indien je ook komt  helpen (we kunnen alle handen gebruiken), laat dit dan even weten aan de leiding (04 88 86 99 90)

20-1-2019: De knappe kapper kapt knap, maar de knecht van de knappe kapper kapt knapper dan de knappe kapper kapt.

27-1-2019:  Als vliegen achter vliegen vliegen vliegen vliegen vliegensvlug

3-2-2019:  Trillend trippelde tante Tiny tandloos naar de treiterende tandarst toe.

10-2-2019:  Langs de koele kali liep een kale koeli met een kilo kali op zijn kale koeli-kop.

Geen activiteit: de leiding is op leidingweekend.

Ook kunnen we al aankondigen dat van 15/03 -  17/03 het groepsweekend zal doorgaan. De uitnodiging hiervan volgt, maar hou dit weekend zeker vrij!!!

Groetjes

Michiel,Ward, Wouter, Romy en Berthe