Einde proefperiode nieuwe leden

Hallo!!

De afgelopen weken heb je al wat kunnen proeven wat we zoal doen bij Scouts Hamont. De proefperiode van 3 weken zit er echter op, waardoor je nu kan beslissen om je bij onze scoutsgroep aan te sluiten. Denk er ook aan dat vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buren… vanaf het eerste studiejaar nog steeds welkom zijn om vrijblijvend 3 proefactiviteiten mee te doen.
Het lidgeld bedraagt 35 euro en overschrijven op BE41 4531 0255 0110, met vermelding van je naam en tak. Het lidgeld wordt gebruikt voor de verzekering (€32) en het overige geld wordt gebruikt voor de werking binnen onze jeugdvereniging (Tijltje, takwerking, materiaal…). Denk er ook aan dat je gebruik kan maken van de vrijetijdscheque/kompassen van de stad Hamont-Achel t.w.v. €15. Tevens raden we je ook aan om bij het papier van de mutualiteit af te geven voor een gedeeltelijke terugbetaling. In het Tijltje staat hierover meer informatie. Heb je het Tijltje nog niet gekregen, vraag hier dan zeker eens naar bij de leiding van je tak. Noteer je bij de betaling ook volgende gegevens (naam, adres, geboortedatum, telefoon-/gsmnummer, mailadres)?

Vragen, opmerkingen, tips, suggesties… zijn steeds welkom bij de takleiding, het secretariaat (secretariaat@scoutshamont.be) of bij de groepsleiding (groepsleiding@scoutshamont.be) en hopelijk mogen we je dan vlug verwelkomen bij de scouts!
P.S. Neem zeker ook eens een kijkje op onze website www.scoutshamont.be voor de laatste informatie!

Scoutspolleke
Je leiding